APARAT DE IAURT TAURUS
Lichidare stoc! Stoc limitat
NSC
NAT-YOGURT
Aparat de facut iaurt Taurus Nature, iaurt fara conservanti sau coloranti, 15W, contine 7 borcanele de sticla cu capac, capacitate borcan de150 ml, buton pornire/ oprire cu LED functionare, capac transparent, corp INOX.
Alege sa mananci sanatos, natural, … alege Taurus Nature pentru un iaurt proaspat pregatit acasa!
Aparat pentru prepararea iaurtului natural fara conservanti sau coloranti. Se poate obtine iaurt din diferite feluri de...
143.94
120.00 RON
(Pret cu TVA)
Cosul dvs. contine 0 produse
Disponibilitate: Sunati
Cod produs: NAT-YOGURT
Telefoane comenzi
Doar linie fax 0244.460.571
0756.672.002
- Manuale
- Galerie foto
- Vezi video
- Tur 360°
- Costuri Transport
- Compara produs
- Detalii producator
- Trimite cadou
Transport in PLOIESTI
GRATUIT pentru orice comanda
Transport in IN TARA (curier extern)
Cost estimativ: Sunati consultantii de vanzari NSCmall
APARAT DE IAURT TAURUS
Aparat de facut iaurt Taurus Nature, iaurt fara conservanti sau coloranti, 15W, contine 7 borcanele de sticla cu capac, capacitate borcan de150 ml, buton pornire/ oprire cu LED functionare, capac transparent, corp INOX.
Alege sa mananci sanatos, natural, … alege Taurus Nature pentru un iaurt proaspat pregatit acasa!
Aparat pentru prepararea iaurtului natural fara conservanti sau coloranti. Se poate obtine iaurt din diferite feluri de lapte. Pachetul contine retetar pentru mai multe feluri de iaurt.
Cu o putere de 15W se poate prepara iaurt intre 6 si 15 ore. Dupa gustul fiecaruia putem obtine diferite feluri de iaurt, de la iaurt usor de baut la iaurt cu o consitenta densa.
Design unic si elegant, finisaj exterior din Inox, buton cu iluminare LED, capac transparent, 7 borcane din sticla a 150ml fiecare.
Borcan transparent din sticla de 150ml, cu capac pentru a depozita la rece, sau transporta iaurtul proaspat obtinut.
Pentru pregatirea iaurturilor, veti avea nevoie de un litru de lapte si ferment:
-alegerea laptelui: alegeti de preferinta lapte integral sau semi-degresat (lapte UHT cu valabilitate indelungata sau lapte praf). Acest lapte nu necesita fierbere inainte de a fi utilizat. Nu utilizati lapte degresat. Laptele integral favorizeaza fermentarea si aroma. Laptele proaspat sau pasteurizat trebuie fiert in prealabil, lasat sa se raceasca si apoi se reincearca crema. Aceste tipuri de lapte contin mai multe vitamine si oligoelemente. Pentru a obtine iaurturi mai consistente, adaugati 2 sau 3 linguri supiera de lapte praf. Utilizati laptele la temperatura ambientala sau usor mai cald ( 37º - 40º).
-alegerea fermentului: A- utilizati un iaurt (preferabil din lapte integral) avand termenul de valabilitate cat mai tarziu posibil;
B- utilizati un ferment uscat liofilizat (se achizitioneaza din marile spatii comerciale, farmacii sau magazinele specializate). In acest caz respectati timpul de activare recomandat in prospectul fermentului;
C- utilizati un iaurt conceput chiar de dumneavoastra. In acest caz, nu utilizati mai mult de 5 ori.
-prepararea iaurtului: amestecati cu grija un litru de lapte cu fermentul. Pentru a obtine o buna mixare, bateti iaurtul pana obtineti o masa omogena si adaugati in continuare in timp ce amestecati continuu. Evitati formarea de spuma.
Retete:
Iaurturi cu Sirop
-1 litru de lapte;
-1 iaurt natural sau 1 plic de ferment;
-5 lingurite supiera de sirop de fructe sau 4 lingurite supiera de sirop de flori.
Varsati iaurtul sau fermentul intr-un recipient. Adaugati siropul si varsati putin cate putin laptele avand grija sa amestecati continuu. Varsati amestecul in vase.
Iaurturi cu soia
-1 litru de lapte de soia;
-1 iaurt natural sau 1 plic de ferment.
Varsati iaurtul sau fermentul intr-un recipient si amestecati cu laptele. Varsati amestecul in vasele.
Iaurt de ananas
-1 litru de lapte;
-1 iaurt natural sau 1 plic de ferment;
-2 felii de ananas;
-4 linguri supiera de suc de ananas.
Taiati feliile in cuburi si repartizati-le in vase. Varsati iaurtul sau fermentul intr-un recipient, adaugati putin cate putin laptele si sucul. Varsati amestecul in vase. Variante: puteti folosi si capsuni (10 unitati), mandarine (4 unitati) , portocala (1 unitate) , banana ( 1 unitate).
Nota: fructul proaspat poate fi prea acid ceea ce omoara fermentii sau poate impiedica obtinerea iaurturilor, in acest caz, adaugati fructele chiar inainte de a le consuma sau gatiti-le inainte.
Iaurturi cu ciocolata sau cafea.
-1 litru de lapte;
-1 iaurt natural sau 1 plic de ferment;
-3 lingurite supiera sau cicoare cafea macinata.
Varsati ciocolata sau cicoarea intr-un recipient, adaugati cu grija un vas de lapte caldut si amestecati, adaugati iaurtul sau fermentul amestecand in continuare si restul laptelui. Varsati amestecul in vase.
Iaurturi cu marmelada
-1 litru de lapte;
-1 iaurt natural sau 1 plic de ferment;
-4 lingurite supiera marmelada.
Amestecati marmelada cu putin lapte intr-un recipient, varsati iaurtul sau fermentul si amestecati, adaugati restul de lapte si amestecati. Varsati amestecul in vase.
Borcan transparent din sticla de 150ml, cu capac pentru a depozita la rece, sau transporta iaurtul proaspat obtinut.
Specificatii produs
General
Garantie:
24 luni
Producator:
Taurus
Caracteristici generale
Tip aparat:
Aparat de facut iaurt
Detalii produs:
Capac transparent
Corp inox
Contine 7 borcanele cu capac de 150 ml
Putere: 15 W
Buton pornire/oprire cu LED de functionare